Have a question? Give us a call: +86-0513-80695138

Stor kjærlighet Jiuding, "Spring Bud" studenthjelp i aksjon

Stor kjærlighet Jiuding

Nyheter fra avisen vår, etter lettelsen til 82 familier i de fire samfunnene Rucheng Dayin, Xianhe, Xinmin og Hongba på grunn av sykdom før vårfestivalen, gjorde Jiuding en avtale med 15 elever fra "Spring Bud Class" som planlagt til Fortsett Oppfyll bedriftens oppdrag om å betale tilbake til samfunnet, og demonstrer den store kjærligheten og Jiuding-følelsene.

På tampen av det nye semesteret tok Mingxia, formann for kvinneforbundet til gruppen, omsorgen for gruppelederne til studentene i Spring Bud Class, kondolanser til studentene i Spring Bud Class, sendte varme til barna , og oppmuntret studentene til å bygge selvtillit, og partiet og samfunnet. Kjærligheten og omsorgen til studentene ble til motivasjonen for å studere hardt, studere hardt og gjøre fremskritt hver dag.

Representantene for de assisterte studentene uttrykte sin takknemlighet til Jiuding for deres langsiktige omsorg og støtte.De vil studere hardt, oppnå en bedre fremtid med kamp og gi tilbake til samfunnet med dedikasjon.(Daglig leder kontor Han Minggen)


Innleggstid: 03-02-2023